+40744 665 423 radu.tant@versorsibiu.ro

Servicii trafo Versor SRL

Servicii trafo Versor SRL

Serviciile pentru transformatoare (trafo) includ un set variat de activități și asistență tehnică pentru instalație, întreținere și reparații.

Aceste servicii sunt furnizate de către specialiști în domeniul electric și energetic și sunt destinate atât companiilor din industrie, cât și întreprinderilor de distribuție și furnizare a energiei electrice.

Mai jos sunt câteva dintre serviciile  asociate cu transformatoarele:

  1. Instalare și punere în funcțiune: Specialiștii în transformatoare asigură instalarea corectă a echipamentului în conformitate cu specificațiile și cerințele tehnice. Aceasta poate include transportul, ancorarea, montajul, conectarea la sistemul electric și testarea inițială a transformatorului.
  2. Mentenanță preventivă: Această activitate implică revizii periodice ale transformatorului pentru a identifica potențialele probleme și pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentului. Mentenanța preventivă include verificarea nivelului de ulei izolant, a conexiunilor electrice, a sistemului de răcire și a altor componente critice.
  3. Diagnosticare și analiză: Specialiștii pot realiza teste și analize avansate pentru a evalua starea transformatoarelor. Acestea pot include teste de izolație, analize termografice, analize de gaz în uleiul izolant, teste de circuit scurt, teste de rezistență etc. Scopul acestor analize este de a identifica problemele și de a recomanda acțiuni corective.
  4. Reparații și înlocuiri: Dacă se detectează defecțiuni sau probleme în timpul mentenanței sau analizelor, serviciile de reparații pot acoperi remedierea acestor probleme. De asemenea, specialiștii pot asigura înlocuirea componentelor defecte sau uzate, cum ar fi înfășurările, izolația, comutatoarele etc.
  5. Servicii de înaltă tensiune: Pentru transformatorul de înaltă tensiune, există servicii specializate care includ testarea și verificarea echipamentelor de protecție, reglajul tensiunii și curentului, măsurători și analize de performanță.
  6. Consultanță și asistență tehnică: Echipa de specialiști în transformatoare poate oferi consultanță și asistență tehnică în ceea ce privește specificațiile, proiectarea, achiziționarea și întreținerea transformatoarelor. Aceste servicii pot ajuta clienții să selecteze și să utilizeze echipamentele potrivite în funcție de nevoile și cerințele lor.

Este important de menționat că serviciile oferite pentru transformatoare pot varia în funcție de furnizorul de servicii și de specificațiile echipamentului.

De asemenea, este crucial să se respecte regulamentele și standardele de siguranță și să se lucreze cu personal calificat pentru a se asigura funcționarea sigură și eficientă a transformatoarelor.

Vă stăm la dispoziție pentru detalii și informații: 0744 665 423

Servicii trafo Versor SRL