+40744 665 423 radu.tant@versorsibiu.ro

Servicii de verificări transformatori de curent

Servicii de verificări transformatori de curent

Versor SRL este o companie specializată în verificarea și testarea transformatorilor de curent. Aceste servicii sunt oferite în principal de către companii de mentenanță și verificare a echipamentelor electrice, precum și de laboratoare specializate în domeniu.

Iată câteva exemple de servicii de verificări pentru transformatori de curent pe care le prestăm:

  1. Măsurarea raportului de transformare: Această verificare implică măsurarea raportului de transformare al transformatorului de curent pentru a asigura că acesta corespunde specificațiilor și că nu există nicio abatere semnificativă.
  2. Testele de izolație: Aceste teste verifică integritatea izolației transformatorului de curent și detectează eventuale pierderi sau deteriorări ale acesteia. Se utilizează diverse metode și echipamente pentru aceste teste, cum ar fi măsurarea rezistenței izolației sau testele de înaltă tensiune.
  3. Verificarea circuitului magnetic: Această verificare se concentrează asupra verificării corectitudinii circuitului magnetic al transformatorului de curent, asigurându-se că acesta este fără pierderi și că nu există componente magnetice defecte.
  4. Testarea termică: Această verificare implică testarea capacității de răcire a transformatorului de curent și asigurarea că acesta poate funcționa în condiții nominale de temperatură și sarcină.
  5. Verificarea siguranței: Aceasta include verificarea elementelor de siguranță ale transformatorului, cum ar fi supapele de presiune sau senzorii de temperatură, pentru a se asigura că acestea funcționează corect și pot preveni accidentele sau deteriorările.
  6. Testele funcționale: Aceste teste verifică funcționarea generală a transformatorului de curent, inclusiv măsurarea tensiunii, curentului și a altor parametri relevanți, pentru a asigura că transformatorul este în stare de funcționare corespunzătoare.

Pentru a beneficia de aceste servicii de verificări pentru transformatori de curent, ne puteți contacta pe email la radu.tant@versorsibiu.ro sau la telefon 0744 665 423.

Este important să alegeți furnizorii cu experiență și cu o reputație solidă pentru a vă asigura că verificările sunt efectuate în mod corect și precis.

Servicii de verificări transformatori de curent